| Mobile | RSS

Célt értünk! Megakadályoztuk az erdő kivágását!

Tóth Rebeka | aHang <posta@ahang.hu>

Kedves Oláh István László!

Azért kapod ezt a levelet, mert aláírtad a szegedi erdő megmaradásáért indított petíciónkat, vagy épp hallhattál tőlünk az ügyről. 

Jó hírünk van: célt értünk, az erdő megmarad! Ehhez a te segítségedre is szükség volt!

Sok közös gondolkodáson vagyunk túl, az utóbbi hetekben petíciót indítottunk, tüntetést; az ügy döntéshozóit célzó akciókat szerveztünk; utcai kitelepülések során rengeteg szegedivel beszélgettünk; lakossági fórumot szerveztünk; és a nyilvánossághoz fordultunk. Több szegedi szervezettel egyetértésben további megmozdulásokra is készültünk, de közben jó hírt kaptunk: az egyházmegye új helyszínt keresett a tervezett iskola- és sportkomplexumnak!

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, milyen fontos volt a szegediek közös kiállása, hogy volt értelme a kalapácsainkkal addig ütni a követ, míg szét nem esik.

Köszönjük mindenkinek, aki bármilyen formában hozzájárult ehhez a közös sikerhez!

Az aHangnál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy továbbra küzdjünk a rendszerszintű problémák ellen, emellett pedig helyben is aktívan cselekedjünk. Kövesd az aHang helyi csoportjának, a szegedi aPontnak a Facebook-oldalát, és kapcsolódj be a szegedi, illetve Csongrád megyei ügyekkel kapcsolatos munkába, töltsd ki a kérdőívünket!

Üdvözlettel,

Tóth Rebeka, az aHang Csongrád-Csanád megyei koordinátora

Ui.: Ha megengedheted magadnak, akkor támogasd az aHang további munkáját:

Leave a Reply 61 megnézve, 1 alkalommal mai nap |