| Mobile | RSS

Elég a propagandából! Találkozzunk szombaton Szegeden!

aHang <posta@ahang.hu> küldőtől 2024-02-20 14:39

Kedves Oláh István László!

Véget ért az aHang és az Egységes Diákfront közös ellenkonzultációs kampánya, amelynek keretein belül több százezer üres és érvénytelen nemzeti konzultációs ívet gyűjtöttünk össze. Ahogy azt az év elején ígértük, nem állunk meg, egy országjáró turnéra indulunk, hogy mindenki láthassa: elegünk van a propagandából!

Az országjárásunk első állomása most szombaton lesz Szegeden! 

Neked is eleged van abból, hogy a valódi ügyekről és problémákról nem beszélnek? Te sem kérsz többet a rogáni propagandából? Szerinted is fontosabb például az oktatás, a környezetvédelem, a gyermekvédelem vagy az egészségügy helyzete, mint Soros György vagy a “dollárbaloldalazás”? Te is elküldted nekünk a konzultációs ívedet? 

Ha csak egyikre is igen a válasz, akkor találkozzunk szombaton – február 24-én – Szegeden, a Széchenyi téren délután 13 órától! Jelezz vissza nekünk az esemény Facebook-oldalán, hogy mindenkivel számolhassunk! 

Ott leszek!

Gyere, találkozz az aHang, az Egységes Diákfront és az Országos Közös Akarat aktivistáival. Nézd meg a közösen gyűjtött több százezer ívet, beszélgessünk azokról a témákról, amiket a propaganda megpróbál elhallgatni előlünk! Délután, 15.30-tól pedig a Motiváció Közösségi Térben tartunk fórum beszélgetést a helyi ügyekről, ahová szintén szeretettel várunk! 

A Motiváció Térben tartott eseményünknél korlátozott a férőhelyek száma, így arra kérünk, hogy a részvételi szándékodat az alábbi gombra kattintva jelezd nekünk! 

Jövök a fórumbeszélgetésre is!

Itt az idő, hogy közösen kiálljunk, és megmutassuk, hogy sokan vagyunk! Nem félünk kiállni a hazugságokkal szemben! Találkozzunk szombaton 13.00-tól a Széchenyi téren!

Üdvözlettel,

Az aHang csapata

fecsego.eu//

Leave a Reply 55 megnézve, 1 alkalommal mai nap |