< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, Fogyasztóvédelem, főszerkesztő blogja, GFHF hallgatói blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Szegedi Törvényszék, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG Prostituáltakat futtató család letartóztatását indítványozta a főügyészség – a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleménye

| Mobile | RSS

CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG Prostituáltakat futtató család letartóztatását indítványozta a főügyészség – a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleménye

Dr. Szanka Ferenc <Szanka.Ferenc@mku.hu> küldőtől 2024-03-01 08:06

CSONGRÁD-CSANÁD VÁRMEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG

6720 Szeged, Stefánia sétány 10. | 6701 Szeged, Pf.: 432.

Telefon: (62) 622-651, (62) 622-680 | Fax: (62) 622-689

E-mail: csongrad-csanad.fou@mku.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Prostituáltakat futtató család letartóztatását indítványozta a főügyészség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség letartóztatását indítványozta egy házaspárnak, a fiuknak és egy velük élő nőnek, akik közel 300 millió forint bevételre tettek szert lányok futtatásából.

A megalapozott  gyanú szerint a vármegyebeli kisvárosban élő család közel 3 éve futtat prostituáltakat Németországban. A sértettek között van olyan lány is, akit kiszolgáltatott élethelyzetével visszaélve vettek rá a szexuális szolgáltatások nyújtására. A vádlottak szállították, szervezték a prostituáltak tevékenységét, a keresményüket elvették. A pénz egy részét hazautalták illetve abból a városban egy kávézót is üzemeltettek.

A minősített emberkereskedelem, üzletszerűen elkövetett kerítés és pénzmosás bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés-elrejtőzés, az eljárás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatásának egy hónapra történő elrendelését.

Az ügyészi indítvány tárgyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon fog dönteni.

A gyanúsítottak előállításáról készült videó az alábbi linken tekinthető meg:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/felszamoltak-a-bandat

Szeged, 2024. március 1.

                                                                       Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

Dr. Szanka Ferenc

mb. főügyészhelyettes

sajtószóvivő

telefon: +36 62 622 652

mobil:   +36 70 455 5905

e-mail:  Szanka.Ferenc@mku.hu 

Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

cid:image007.png@01D8BBBD.F60D00D0

fecsego.eu

Leave a Reply 80 megnézve, 1 alkalommal mai nap |