| Mobile | RSS

Mementó /Kiderült, hogy Orbán személyesen irányította a 2006 zavargásokat egy sötétített BMW-ből, golyóálló mellényben az Astorián!

Kiderült, hogy Orbán személyesen irányította a 2006 zavargásokat egy sötétített BMW-ből, golyóálló mellényben az Astorián!

2021. november 12. | hozzászólás | Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, eseményekAz Európai Unió biróságaBíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábladr.Benyik atya blogjaEE MinisztériumaÉletképek/bulvárEU SajtószobaEurópai Unió Az Európai Unió Tanácsaeuroparl.europa.eu/news/eneuroparl.huFecsegő hírekFogyasztóvédelemfőszerkesztő blogjaGFHF hallgatói blogjaKatasztófavédelemKözéletKultúraMagyar Helsinki BizottságNavnébihRendőrségi hírekSzegedi TörvényszékTudomány/gazdaságWhite House

OLKT.net

VISSZAEMLÉKEZÉS ROVATKÖZÉLETFrissítve: 2021 nov 7.

Orbán Viktor

Megosztás

Kaptam – osztom:
Én is ott voltam a Deák téren, amikor a balhé kitört. Láttam, a baseball ütőkkel, vasdorongokkal felszerelkezett suhancokat. Láttam, amikor őrjöngve, üvöltözve beindították a T-34-est. És láttam a sokadik felszólításra sem csillapodó, bazaltkövekkel felszerelkezett huligánokat, akik ellen a rendőrség végül gumilövedéket vetett be. Ekkor hagytam el a helyszínt, mert egyértelművé vált, hogy ez az alkotmányos rend megdöntésére szervezett politikai zavargás.

2006. 10.23.- án az akkori nyomozótársam volt az Astoria rendezvény akkori őrparancsnoka (Valton Security/). Személyesen Orbán Viktor adott rá parancsot, hogy a tömeget rá kell tolni a Deáktériekre. Ezt több hiteles szervezet utólag bizonyította! Sőt, azóta több fideszes és jobbikos politikus is elismerte! Személyesen 3 irányba zárást rendelt el – Rákóczi út, Múzeum kőrút, Kossuth Lajos utca,- így a távozás, csak a Tanács krt. és a Deák tér felé volt lehetséges! Majd ezt követően Orbán Viktor golyóálló mellényben, egy páncélozott BMW-vel és 2 testőrrel, gyáván elhajtatott a helyszínről (Astoria) az Erzsébet híd, azaz Buda irányába. A barátom, és én is személyesen voltunk jelen a történteknél, melyek azóta szinte minden fórumon igazolást, bizonyítást nyertek.

Orbán a 2006-os választási vereségét képtelen volt elviselni, ezért puccsot szervezett az alkotmányos rend, a közhatalom megdöntésére. Ezt még Vona Gábor, az akkori Jobbik elnöke is nyilvánosan beismerte. És ezért nem Gyurcsány Ferenc és az akkori Gyurcsány kormány, hanem egyértelműen és dokumentumokkal bizonyítottan, Orbán Viktor a felelős. Bizonyított tény, hogy több hírforrás (Vona Gábor beismerő nyilatkozatai, külföldi “szabad” sajtóorgánumok, az Amerikai Nagykövetség nyilatkozata) szerint Orbán Viktor és pártja, a Fidesz nyílt, erőszakos hatalomátvételt provokált Budapesten 2006-ban! Mindezt büntetlenül, szerencsésen megúszták Gyurcsány Ferenc és kormánya gyengesége, gyávasága, azaz politikai hibája miatt!

Ezért most én közzé teszem, hogy végre mindenki megismerje és megtudja a teljes igazságot!

fecsego.eu/OLKTLeave a Reply280 megnézve, 6 alkalommal mai nap | Szerkesztés

Leave a Reply 91 megnézve, 2 alkalommal mai nap |