< Böngészés > Főoldal / Alkotmánybíróság, Aktuális hírek, események, Blog2, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, White House / Blog article: Őrjönghet Mészáros Lőrinc: Most szivárgott ki Várkonyi Andrea kínos húzása

| Mobile | RSS

Őrjönghet Mészáros Lőrinc: Most szivárgott ki Várkonyi Andrea kínos húzása

Őrjönghet Mészáros Lőrinc: Most szivárgott ki Várkonyi Andrea kínos húzása

Valódi Hírek2024. 03. 08. 11:48Belföld

Szomorú hírek érkeztek.

Mészáros Lőrinc felesége büszkén újságolta, hogy a Mensa HungarIQa tagja lett, azaz az intelligenciája messze meghaladja az átlagos szintet.

Várkonyi Andra IQ-szintje meglepően magas

A felcsúti first lady IQ-szintjéről pontos információk nincsenek, ám mivel az említett amerikai filmcsillagé 153, így arra lehet következtetni, hogy Várkonyi Andrea IQ-ja is hasonló értéket mutat.

A tesztet mellesleg bárki elvégezheti és taggá válhat. A Mensa ugyanis egy nemzetközi egyesület, körülbelül 150 ezer tagot számlál, akik a világ különböző pontjairól származnak.

A Mensa HungarIQa az egyesület hazai tagszervezete, amely klubként fogja össze a magas intelligenciahányadossal rendelkező embereket. Közös programokat biztosít a számukra, például kirándulást, színházlátogatást, külföldi utakat.

Várkonyi valamit elfelejtett?

Feltétel az éves tagdíj befizetése, és

elképzelhető, hogy Várkonyi erről megfeledkezett.

Az üzletasszony klubtagságáról ugyanis nemrég múlt időben beszélt az Mensa HungarIQa elnöke, Kovács Katalin.

Ő a Fókuszban azt részletezte, hogy több híres tagjuk is van. Mint mondta, róluk csak akkor beszél, ha az érintett híresség a tagságáról már kommunikált a nyilvánosság előtt.

Ilyenek például Michelle Wild, Vitray Tamás, és korábban tagunk volt Várkonyi Andrea is

– fogalmazott Kovács Katalin.

Videó a Mensa HungarIQáról:

(story.hu nyomán)

fecsego.eu/ valódi hírek

Leave a Reply 84 megnézve, 1 alkalommal mai nap |