< Böngészés > Főoldal / Blog2, dr.Benyik atya blogja, Életképek/bulvár, főszerkesztő blogja / Blog article: Liget hírlevél

| Mobile | RSS

Liget hírlevél

Liget hírlevél
 Kedves Oláh István László! 
Gratulálunk Attila atyának!Kövér László, az Országgyűlés elnöke – a kultúráért és innovációért felelős miniszternek a fenntartóval egyetértésben tett javaslatára – Dr. Thorday Attila Imrét, a Teológiai Kar oktatóját 2024. március 1. napjával egyetemi tanárrá nevezte ki.Az egyetemi tanári kinevezéshez ezúton is szeretettel gratulálunk!
Itt találja az aktuális híreket:+ A szentföldi keresztények megsegítésére szervezett gyűjtés eredménye+ (Március 23) – Várjuk az elsőáldozásra és a bérmálkozásra készülőket+ (Március 23) – Szent József ünnepéhez közel hívjuk a férfiakat, apákat, férjeket, fiúkat+ (Március 28-31) – A húsvéti Szent Háromnap szertartásai+ (Április 13) – Lelkinap gyászolóknak és özvegyeknek+ (Április 28) – Egy napos buszos zarándoklat Nagyváradra + (Május 10-11) – Kétnapos, buszos kirándulást szervezünk Délvidékre+ Friss Toronyirány és Liget Hirmondó újság szabadon elvihető További részleteket és több információt itt talál »
Bogányi Gergely zongoraművész tanúságtétele2024.03.14. napján, a Felnőtt Katekézis csoport – Péterffy Gabriella testvérünknek köszönhetően – Bogányi Gergely zongoraművész hitvallását, tanúságtételét hallgathatta meg.Tovább »
Legyen apostola a plébánia életének! Ajánlja ismerősének is az egyházközség honlapját: www.ujszegedplebania.hu. Ott fel is lehet iratkozni a hírlevélre! Köszönöm, hogy terjeszti jó hírét!
Üdvözlettel, Dr. Thorday Attilaplébános

 
ElérhetőségünkÚjszegedi Plébánia
Email: ujszegediplebania@gmail.com
Tel.: +36208232154

Gratulálok!
Továbbra is legyen sikeres Dr. Thordai Attila plébános Úr!

Sajnos a nemzetközi hírportálunk sem múltkor és most sem kapott meghívást a kirándulásokra!

Nem válaszolt a nemzetközi hírportálunk véleményére!!!!!! Továbbiakban nem kérjük a Hírlevelet!!!

Oláh László István

a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál az EU EP EB sajtó média partnere
További sikereket kívánunk!

Leave a Reply 93 megnézve, 1 alkalommal mai nap |