< Böngészés > Főoldal / Az Európai Unió birósága, Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Terrortámadás egy moszkvai szórakozóhelyen, legalább 40-en meghaltak – videó

| Mobile | RSS

Terrortámadás egy moszkvai szórakozóhelyen, legalább 40-en meghaltak – videó

errortámadás

6 órájaOlvasási idő: 4 percTerrortámadás történt a Moszkva melletti Crocus City Hall zenés szórakozóhelyen. Automata fegyverekkel lőtték az embereket és sokan meghaltak a támadásban.

Szerző képe

 Origo

terrortámadásCrocus City Hallmoszkvai régió

Öt, terepszínű ruhába öltözött fegyveres nyitott tüzet automata fegyverekkel az emberekre a Moszkva melletti Crocus City Hall zenés szórakozóhelyen – írja a Reuters. Biztosan sokan megsebesültek – mondta a helyszíni tudósító, aki szerint a bűnözők gránátot, gyújtóbombát, vagy Molotov-koktélt is használtak, emiatt gyulladhatott ki a tetőszerkezet.

Crocus City Hall in Moscow right now pic.twitter.com/yfydB70Sw5— What the media hides. (@narrative_hole) March 22, 2024

Az orosz hírügynökségek szerint 50 mentőegységet küldtek a helyszínre. A különböző közösségi oldalakon futótűzként kezdtek terjedni a felvételek a terrortámadásról. 

„Szörnyű tragédia történt ma a Crocus City-ben” – mondta Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester, aki részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozónak. Szobjanyin közölte, hogy minden szükséges segítséget megadnak a sérülteknek.

BREAKING: Several armed men have forcibly entered the Crocus City Hall concert venue in Moscow, initiating gunfire targeting everyone inside. Video footage depicts the assailants firing at both civilians and security personnel, with people in panic leaving the building. pic.twitter.com/T324ihV9xK— I Meme Therefore I Am 🇺🇸 (@ImMeme0) March 22, 2024

 A rendőrség és más mentőszolgálatok már a helyszínen vannak. Néhányan még mindig a koncertteremben tartózkodnak – írja a Mandiner. A szemtanúk szerint a támadók gépfegyverekkel nyitottak tüzet a Piknik együttes koncertje előtt a koncertteremben. 

Épp indultam fel a lépcsőn, amikor hallottam a gépfegyvereket, ezután zúdult ki a tömeg a teremből

 – mondta egy szemtanú már az épület előtt, miután a helyszínen megjelentek a rendőrök és a tűzoltók.Úgy viselkedtek, a képzett harcosok

 – nyilatkozta a Mash Telegram-csatornának egy szemtanú, aki szerint a fegyveresek a belépés pillanatában lelőtték az őröket és az embereket, majd elbarikádozták a bejáratot.

A hivatalos adatok szerint a halálos áldozatok száma eléri a negyvenet, de a pontos számot még nem tudni.

fecsego.eu.//origó

Leave a Reply 55 megnézve, 2 alkalommal mai nap |