| Mobile | RSS

Europoli – EU-párti nagykoalíció marad/Értsük meg Brüsszelt

Europoli – EU-párti nagykoalíció marad
2024.03.25.
Irén, Írisz
Értsük meg Brüsszelt.
Ez a 24.hu hetente jelentkező uniós hírlevele.Euronews:
EU-párti nagykoalíció maradA júnusi választások nem változtatják meg alapvetően az  Európai Parlament erőviszonyait. 
 TOVÁBB » Az európai zöldek elhatárolódnak az LMP-től Vitézy jelölése miatt, és felfüggesztik az együttműködést
Elkötelezetten küzdenek Orbán Viktor magyar miniszterelnök szélsőjobboldali, Európa-ellenes és populista rezsimje ellen.
 TOVÁBB » A kínai rendőrök európai jelenlétéről fog vitázni az EPAz Újítsuk meg Európát! frakció kezdeményezésére.

 TOVÁBB » Bosznia-Hercegovinával is elindítja a csatlakozási tárgyalásokat az unióAz ország ugyanabba a státuszba került, mint a tavaly decemberi uniós csúcson Ukrajna és Moldova. 
TOVÁBB » Megint összefeszülnek Európa vezetőiUniós csúcs kezdődik, ami bár a korábbiaknál nyugodtabb lehet, így is lesznek vitás kérdések. 
TOVÁBB » Orbán: A történelem szemétdombjára küldjük a brüsszeli bürokratákat, mint annak idején a kommunistákatBeszédet tartott a miniszterelnök.
 TOVÁBB » A Velencei Bizottságban nem hiszik, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal az alkotmányos identitás védelmezője lenne„Nagy a kockázata, hogy a hivatal létrehozása és tevékenysége negatív hatással lesz a magyarországi szabad és demokratikus vitára” – jegyezték meg.
 TOVÁBB » A 24.hu a Central Médiacsoport Zrt. által üzemeltetett internetes portál.
Ezt a levelet az általad megadott email címre előzetes hozzájárulásoddal küldtük, melyet a hírlevél feliratkozáskor adtál meg.Ha mégsem szeretnél a továbbiakban szombat reggelenként 24.hu hétvégi hírlevelet kapni az előző hét legérdekesebb és legfontosabb cikkeiről, de szívesen olvasnád hétköznaponként reggeli összefoglalónkat, kattints ide az Europoli hírlevélről történő leiratkozáshoz.
Ha minden 24.hu hírlevélről szeretnél leiratkozni, vagy nem szeretnél értesülni saját vagy üzleti partnereink ajánlatairól, leiratkozási szándékodat az adatvedelem@24.hu e-mail címen vagy a Central Médiacsoport Zrt. Budapest Pf. 1872. postai címen jelezheted.Copyright © 2024 Central Médiacsoport Zrt.

fecsego.eu//
Leave a Reply 122 megnézve, 1 alkalommal mai nap |