| Mobile | RSS

Együtt győzni fogunk! Be’jachad nenaceach!

Péter Dániel <peterdrdaniel@gmail.com> küldőtől 2024-04-04 13:22

A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. EngedélyezveEilaton már csodás, napsütéses nyári idő van, lehet strandolni és nagyokat úszni a Vörös-tengerben. 

⛵️
🌞
⛱

 A szokásos sétákat ezért áttettük estére, mert nappal már túl meleg van hozzájuk. Napnyugta után viszont nagyon kellemes az idő a tengerparton, hűs szellő fúj a tenger felől, rengeteg a belföldi turista, szabadságos katona, minden terasz és bár tömve van. Tegnap séta közben én is beültem egy hangulatos teraszra és ettem egy finom articsókás, gombás, fekete olajbogyós mozzarellás pizzát. 

😋
🍕
🍺

 Jól csúszott utána egy jéghideg sör is… hiszen az életet élni és élvezni kell! Carpe diem! Tudod O1G, jobb ez nekem, mint a hitvány magyar börtönkoszt egy rideg börtöncellában! Kellemes hétvégét és jó étvágyat minden kedves barátomnak, ismerősömnek és követőmnek! 

😉
👍
🌟

 Akiket pedig illet, azoknak persze: Shabbat Shalom! 

💖
🇮🇱
💖

 Üdvözlet Izraelből: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, aki az emigrációból sem adja fel a jogos harcot a gyalázatos, korrupt, fasiszta orbáni diktatúra ellen!

Utóirat: Iránt is legyőzzük az USA és a NATO haderejének támogatásával!

fecsego.eu//

Leave a Reply 101 megnézve, 1 alkalommal mai nap |