< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: A nő, aki több mint 40 ország férfijaival feküdt le elárulta, kik a legjobbak az ágyban

| Mobile | RSS

A nő, aki több mint 40 ország férfijaival feküdt le elárulta, kik a legjobbak az ágyban

NOBILIOR / GETTY IMAGES24.hu2024. 04. 10. 08:50

Több mint negyven különböző ország szülöttével feküdt már le, de célja, hogy a lehető legtöbb nemzet fiait kipróbálja. Coco Bae ausztrál pornósztár elárulta, hogy eddigi tapasztalatai alapján, melyik ország lobogója alatt teremnek a legjobb szeretők.

„Nálam az a szabály, hogy azt nézem, melyik ország neve van az útlevelére írva, nem pedig azt, hogy élt éppen akkor, amikor találkoztunk” – mondja Coco Bae, ausztrál pornósztár, akinek az a sajátos hobbija, hogy igyekszik a lehető legtöbb ország képviselőjével lefeküdni.

Eddig volt dolga többek között: amerikai, kanadai, brit, izraeli, ausztrál, francia, német, olasz, svájci, belga, holland, norvég, dán, ír, haiti, El Salvador-i, orosz, kolumbiai, brazil, spanyol, perui, libanoni, perui, argentin, algériai, szerb, horvát, örmény, ukrán, skót, indiai, nicaraguai, dzsibuti, új-zélandi, Belize-i és guatemalai férfival.

Coco szerint meglepő, hogy a szexuális sztereotípiák közül milyen sok bizonyul helytállónak. Azt mondja, konzervatív kultúrákból származó férfiak szeretik leginkább az extrém dolgokat, az indiai és arab férfiak például odavannak az anális szex minden formájáért.

Az európai férfiakat, például briteket és a németeket kissé unalmasnak találta, de előnyükre szól, hogy a többségük nem csak kapni, hanem adni is akar az ágyban, így folyamatos visszajelzésre várnak.

Egy orosz férfi kitartásával és energiájával Coco nem tudott lépést tartani: „rá kellett szólnom, hogy nem akarom, hogy órákig tartson, azt nem szeretem.”

Coco, aki jelenleg sztriptíztáncosként dolgozik Kanadában, rengeteg albán és örmény srácot ismert meg, ők mindig próbálnak felvágni a ruháikkal, meg az autóikkal és általában nagyon ki vannak éhezve.

Egyik legkellemesebb kalandja Dániában volt, ahol egy férfi éjjeli vitorlázásra vitte, az egyik legkellemetlenebb pedig Belgiumban, ahol kiderült, partnere hazudott neki a koráról, valójában még alig volt tizennyolc éves.

Coco Bae szerint, bár a latin férfiak tüzességéről szóló legendák is igazak, a világ legjobb szeretői mégsem ők, hanem a brazilok. Lazák és bármikor készen állnak egy kis mókára, bármilyen módon történjen is.

AJÁNLOTT VIDEÓ

fecsego.eu/24.hu

Copyright © 2024 Central Médiacsoport Zrt.

Leave a Reply 64 megnézve, 1 alkalommal mai nap |