| Mobile | RSS

Beszélgetés Vitézy Dávid főpolgármester-jelölttel és Zoboki Gábor Kossuth- és Ybl-díjas építésszel

HVG Konferencia <konferencia@maileon.hvg.hu> küldőtől 2024-04-10 11:53RészletekFejlécekEgyszerű szövegA személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

HVG-CÍMLAPSZTORI:
Budapest-álom: élhető terek,
maradandó épületekGergely Márton, a HVG hetilap felelős szerkesztője és Hamvay Péter, a HVG újságírója, a Portré rovat szerkesztője beszélgetnek a meghívott vendégekkel, Vitézy Dávid főpolgármester-jelölttel és Zoboki Gábor Kossuth- és Ybl-díjas építésszel.
Fedezzük fel együtt Budapest lenyűgöző arculatát és az építészeti tervezés legfrissebb kihívásait!
A beszélgetés középpontjában a város fejlesztésének új lehetőségei, beleértve Budapest infrastrukturális fejlesztéseinek elősegítése, a közösségi terek megújítása és egy olyan környezet megteremtése, amely fenntartható és élhető mindannyiunk számára.
Ne maradjon le erről az inspiráló eseményről, ahol megismerheti Budapest jövőjének izgalmas terveit és lehetőségeit!Mi uralja a címlapokat 2024-ben?
Beszélgetések a HVG szerkesztőivel és vendégeikkel világról, gazdaságról, közéletről, közérzetről, jövőről és kultúráról, az Eötvös10 Művelődési Házban.Időpont: 2024.04.17., 18:00-19:30Helyszín: Eötvös10 Művelődési HázA konferencia részvételi díja: Teljes ár: 2900 Ft + áfa (bruttó: 3683 Ft)

fecsego eu/
Leave a Reply 99 megnézve, 1 alkalommal mai nap |