| Mobile | RSS

Megvan, ki lehet Márki-Zay fideszes kihívója Hódmezővásárhelyen

Megvan, ki lehet Márki-Zay fideszes kihívója Hódmezővásárhelyen

2024. április. 11. 15:53 ITTHON

szerző:hvg.hu

1POLITIKA+

A helyi Fidesz 17 órakor tesz róla bejelentést, a Magyar Hang viszont úgy értesült, hogy Grezsa István lesz a párt polgármester-jelöltje.Önkormányzati választásokMarad-e Budapest főpolgármestere Karácsony Gergely? Melyik városokban lehet esélye az ellenzéknek? Megrengethetik-e a közéleti botrányok a Fidesz helyi bástyáit? Június 9-én kiderül – kövesse velünk a 2024-es önkormányzati választások legfontosabb híreit!FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Ismét Grezsa Istvánt indíthatja polgármester-jelöltként Hódmezővásárhelyen a Fidesz – értesült a Magyar Hang. A hódmezővásárhelyi Fidesz Facebookon közzétett egy bejegyzést, hogy ma délután 17 órakor fontos bejelentésre készülnek, vélhetően a jelöltjüket illetően.

2019 nyarán Lázár János visszautasította a helyi Fidesz kérését, így békekártyaként előhúzták az MDF-alapító, sokáig a városban orvosként praktizáló Grezsa Istvánt, aki ugyan függetlenként indult, de a nagyobbik kormánypárt támogatásával. Akkor Márki-Zay Péter a szavazatok 57,3 százalékát begyűjtve nyert, Grezsa István 42,7 százalékkal végzett.

Magyar Hang megkeresésére azt mondta Grezsa, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja az értesülést.

fecsego.eu/HVG.hu

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |