| Mobile | RSS

Négyen már vitáznának Deutsch Tamással az EP-választás előtt

SZAJKI BÁLINT / 24.HU

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere24.hu2024. 04. 09. 15:40

EUROPOLI

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetője és a párt elnöke elfogadta Deutsch Tamás vitára való felhívását – közölte a párt kedden.

A fideszes politikus vasárnap a Facebookra feltett bejegyzésében azt írta, hogy május 3-a után hajlandó kiállni vitázni bármelyik listavezetővel. Írásában Magyar Péterre is célozgatott, aki korábban vitára hívta Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet, Deutsch felhívására azonban azt írta: „a drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi”.

Ha valóban összejön a Deutsch által kezdeményezett listavezetői vita, akkor azon rajta kívül ott lesz a fideszes EP-képviselő és Márki-Zay mellett Vona Gábor (Második Reformkor) és Róna Péter (Jobbik-Konzervatívok). Cikkünk megjelenése után a Mi Hazánk is jelezte, hogy hétfőn ők is igen mondtak a felkérésre, és Toroczkai László is hajlandó kiállni vitázni.

Hódmezővásárhely polgármestere ugyanakkor a keddi közleményben kiemelte: a meghívást csak akkor fogadja el, ha „az élő közvetítéssel és független műsorvezetővel valósul meg, kizárva annak lehetőségét, hogy később manipulálják a felvételeket”.

fecsego.eu//24.hu

Leave a Reply 54 megnézve, 1 alkalommal mai nap |