< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, White House / Blog article: Az óriási dumás Fury ezúttal sem fogta vissza magát.

| Mobile | RSS

Az óriási dumás Fury ezúttal sem fogta vissza magát.

Az óriási dumás Fury ezúttal sem fogta vissza magát.

A WBC veretlen nehézsúlyú világbajnoka május 17-én fog legközelebb ringbe lépni, az ellenfele a súlycsoport másik veretlen világbajnoka, Olekszandr Uszik lesz.

Az ukrán elleni meccs előtt Fury arról beszélt, hogy meddig akar még bokszolni, és kik lesznek az ellenfelei. A nagydumás angol most sem aprózta el:

„Uszik, majd ismét Uszik, majd két Joshua elleni meccs, ha Joshuát nem verik el addig. Majd valószínűleg Dubois jön. Joyce és Parker ezután. Ez már hét. Ezután vissza Amerikába és ismét Wilder, utána esetleg Kabayel. Ezután talán egy Uszik elleni harmadik meccs vagy valaki más”

– mondta Fury. Aki gyakorlatilag felsorolta a mostani nehézsúlyú élmezőny 80-90 százalékát.

Persze előbb Uszik ellen kell nyernie. Arról a meccsről egy másik interjúban azt mondta, megkér mindenkit, hogy a győzelme után ne nevezzék gyengének Uszikot. Szerinte Klicskót is istenítették, majd amikor megverte, hirtelen mindenki szerint öreg és fásult lett Vlagyimir Klicsko.

fecsego.eu/player

Leave a Reply 48 megnézve, 1 alkalommal mai nap |