| Mobile | RSS

Tarts velünk Csongrád megyében is!

aHang <posta@ahang.hu> küldőtől 2024-04-18 12:16RészletekFejlécekEgyszerű szövegA személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Kedves Oláh István László!

Már talán hallottál róla, hogy az aHang országos hálózatépítésbe kezdett, melynek lényege, hogy az ország minél több kis és nagy településén legyen helyi lakosokból álló, helyi ügyeket ismerő érdekérvényesítő csoport.

Ezért alakult meg a szegedi aPont is, aminek köszönhetően országos szinten is kiemelkedően sok szavazatot sikerült gyűjtenünk az őszi alternatív oktatási népszavazáson, illetve ugyancsak kiemelkedően sok nemzeti konzultációs ívet gyűjtöttünk egész Csongrád megyében.

Megnézem a szegedi aPont oldalát!

A szegedi aPont tagjai sikeres kampányt építettek fel a szegedi véderdő megmaradásának érdekében: petíciót indítottunk, tüntetésszervezésben vettünk részt, felvettük a kapcsolatot a döntéshozókkal, lakossági fórumot szerveztünk, és végül több szervezettel összefogva a kiállásunkat siker koronázta: célt értünk, megakadályoztuk a beruházást és az erdőkivágást, megvédtük a szegedi véderdőt!

A közeljövőben a választásokkal kapcsolatos információterjesztés mellett helyi ügyek is a fókuszunkban lesznek, amikről a kitelepüléseink során szeretnénk minél több szegedivel beszélgetni.

Érdekel a szegedi aPont munkája? Szívesen eljönnél egy rendezvényünkre, hogy személyesen is találkozz velünk? Kövesd a szegedi aPont Facebook-oldalát, hogy értesülhess az akcióinkról, megismerd az értékeinket, és ha van olyan ügy, amiért te is kiállnál, akkor csatlakozni tudj!

Követem a szegedi aPont Facebook-oldalát

Üdvözlettel:

Tóth Rebeka
az aHang Csongrád megyei koordinátora 

Ui.: Cselekednél Szegedért, Csongrád megyéért és az országért? Ha még nem tetted, akkor csatlakozz hozzánk, jelentkezz önkéntesnek, és rövidesen felvesszük veled a kapcsolatot! 

fecsego.eu nemzetközi hírportál

Leave a Reply 86 megnézve, 1 alkalommal mai nap |