< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Nem áll le – Letiltása után sem kegyelmez Orbánéknak az ismert humorista!

| Mobile | RSS

Nem áll le – Letiltása után sem kegyelmez Orbánéknak az ismert humorista!


Írta G. Kovács Károly -2024-04-20    

Forrás: YouTube.com / Somogyi András

Azután, hogy fellépési kérelmét elutasította Sopron városvezetője, Somogyi András új videójában még a szokottnál is keményebb hangon kritizálja Orbán rendszerét és a közmédia újítását.

Az ismert előadóművész először a köztelevízió mesterséges intelligencia által létrehozott virtuális bemondónőjéről beszél, ugyanis szerinte „ahol nincs valódi intelligencia, ott jól jön a mesterséges is”.

„VÉGRE LETT EGY INTELLIGENS KOLLÉGA A KÖZTÉVÉBEN”

– mondja Somogyi, aki szerint a köztévé nézőinek fel sem fog tűnni, hogy nem valódi személy olvassa be a híreket, ugyanis eddig is nemlétező híreket hallgattak, álbemondóktól!

„Győzike után kiment a másik beutalt, hogy elfoglalja Brüszelt” – ezt már annak kapcsán mondta Somogyi, hogy Orbán a belga fővárosban szeretett volna felszólalni egy rendezvényen, azonban két hely is visszautasította őket.

„MICSODA VILÁG VAN OTT BRÜSSZELBEN! MÁR NEM IS LEHET MEGTARTANI ORBÁNNAK, ÉS AZ ÖREG PEDO HAVERJAINAK, EGY KIS NÁCI SZEÁNSZOT SEM?”

– teszi fel a kérdést a humorista, akinek a teljes videóját itt tudják megtekinteni:

fecsego.eu//pesti bulvár

Leave a Reply 66 megnézve, 2 alkalommal mai nap |