| Mobile | RSS

Orbán belső vérengzésre készül – kinyírja a fővárosi Fideszt!

Írta Oros Bence -2024-04-20    

A kormányfő már a sajátjainak sem kegyelmez!

Orbán Viktor „vérengzésre” készül a fővárosban: a Fidesz teljes budapesti csapatát lecseréli a helyhatósági választások előtt. A Szabad Európa több, egymástól független forrásra hivatkozva azt állítja, hogy

ORBÁN MÉG A RUTINOS FIDESZESEKET SEM KÍMÉLI, MIVEL A FŐVÁROSI FRAKCIÓVEZETŐ WINTERMANTEL ZSOLT SEM FÉR FEL A HÚSZAS LISTÁRA!

Magyarul: a Fidesz fővárosi tagságából senki sem lesz ott a párt 2024-es budapesti listáján. A lista első három helyét Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt, Sára Botond VIII. kerületi és Böröcz László I. kerületi polgármesterjelölt foglalja el. A lap értesülései szerint a Fidesz a fiatalításban látja a budapesti megújulást, ezért kevésbé ismert, feltörekvő nevekkel töltik fel a helyeket.

„EZ A FŐVÁROSI FIDESZ KINYÍRÁSA” – JELENTETTE KI A LAP EGYIK FORRÁSA.

A Szabad Európa cikkében emlékeztetett arra is, hogy Orbán Viktor a 2014-es önkormányzati választások előtt öt választókerületi elnököt is lecserélt, mert úgy látta, hogy a Fidesz nem áll elég jól ezeken a helyeken. A változás egyik előszelének számíthat az is, hogy Láng Zsoltot pár nappal ezelőtt Szentkirályi Alexandra váltotta a budapesti szervezet élén.

fecsego.eu/pesti bulvár

Leave a Reply 66 megnézve, 2 alkalommal mai nap |