| Mobile | RSS

Óriási zuhanásban a Fidesz-KDNP – készülnek a vészforgatókönyvek a Karmelitában!

Írta Oros Bence -2024-04-23    

Rémisztgetés és régi jelszavak… mindent bevetnek a rémült Rogánék!

Egyre nagyobb a pánik a Karmelitában, és nem véletlenül. Óriásit zuhant a Fidesz támogatottsága – közölte a hvg.hu a Závecz legfrissebb, április 4. és 11. között készült felmérése alapján.

A VÁLASZTÓKORÚ NÉPESSÉGNEK MÁR CSAK A 25 SZÁZALÉKA TÁMOGATJA A FIDESZT, AMELY A BIZTOS PÁRTVÁLASZTÓK KÖRÉBEN IS 45-RŐL 34 SZÁZALÉKRA ZUHANT!

A második helyen a DK áll, amelyet a választókorúak 13 százaléka, a biztos pártválasztóknak pedig a 22 százaléka támogat. Az összes választó körében a Kétfarkú Kutyapárt, a Momentum és a Mi Hazánk egyaránt 5-5 százalékos, a biztos pártválasztók közül pedig a Mi Hazánkra és a Momentumra 8-8, míg a Kutyapártra 6 százaléknyian szavaznának.

A FIDESZ AZ EP-VÁLASZTÁS BIZTOS SZAVAZÓINÁL MÉG ROSSZABBUL ÁLL: ORBÁNÉK LISTÁJÁT 33 SZÁZALÉKA TÁMOGATJA, MÍG A DK–MSZP–PÁRBESZÉD-LISTÁRA 26 SZÁZALÉK SZAVAZNA!

Vagyis beigazolódni látszik az MSZP stratégiája, amely szerint egy közös listával erősen megszorongatható a Fidesz-KDNP. Magyar Péter pártja az EP-listán a harmadik helyen futhat be: rájuk a teljes lakosság 11 százaléka, a biztos szavazók 14 százaléka voksolna.

A fenti számok azt jelzik, hogy a Fidesz táborának részvételi hajlandósága alacsonyabb, mint az ellenzéki pártok többségéé – vagyis a Pedofidesz kegyelmi botránya óta egyre kínosabb kormánypártinak lenni. Nem véletlen, hogy

A FIDESZ PÁNIKOLVA PRÓBÁLJA BEVETNI AZ ÖSSZES EDDIGI CSODAFEGYVERÉT: HÁBORÚS IJESZTGETÉS, MIGRÁNSOK, GENDER. MÉG A „CSAK A FIDESZ” JELSZÓT IS LEPOROLTÁK!

A következő bő másfél hónapban valószínűleg egymás után készülnek a vészforgatókönyvek. Orbánék propagandája minden eszközt bevet, hogy megállítsa a kormánypárti hívek lemorzsolódását, illetve minél jobban megossza és elbizonytalanítsa az ellenzéki szavazókat. Kérdés, hogy van-e még erre elegendő idejük, hiszen a pedofilsegítő férfi szabadon engedése óta Orbán Viktor képtelen visszavenni a politikai kezdeményezést, és a Fidesz inkább csak sodródik az eseményekkel.

fecsego.eu/pesti bulvár

Leave a Reply 91 megnézve, 1 alkalommal mai nap |