< Böngészés > Főoldal / Az Európai Unió birósága, Bíróság/Ügyészség/Szegedi Ítélőtábla, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Oláh László István a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál Főszerkesztő ….. Emlékhelyek Napja az Emlékparkban – sajtóközlemény és meghívó

| Mobile | RSS

Oláh László István a www.fecsego.eu nemzetközi hírportál Főszerkesztő ….. Emlékhelyek Napja az Emlékparkban – sajtóközlemény és meghívó

Kodacz.csengele@opusztaszer.hu küldőtől 2024-05-07 11:41RészletekFejlécekEgyszerű szöveg

Tisztelt Szerkesztőség!

A Nemzeti Örökség Intézete idén kilencedik alkalommal szervezi meg az Emlékhelyek Napja országos programsorozatot, melyhez az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark is csatlakozott. Május 11-én, szombaton változatos programokkal várjuk az érdeklődőket. 

Az eseményről szóló közleményt -amely további információkat is tartalmaz-, valamint a használható fotót mellékelten küldöm.

Kérem, amennyiben módjukban áll, fogadják el meghívásunkat és tudósításukkal adják hírét eseményünknek!  Személyes részvételüket írásban jelezzék, május 10., péntek 12 óráig!

Üdvözlettel,

Kodácz Csengele

marketing vezető

ÓNTE Nonprofit Kft.

H-6767 Ópusztaszer, Szoborkert 68.

+36 30  603 9013

kodacz.csengele@opusztaszer.hu

www.opusztaszer.hu

fecsego.eu//

Leave a Reply 67 megnézve, 1 alkalommal mai nap |