< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra, Magyar Helsinki Bizottság, Tudomány/gazdaság, White House / Blog article: Oláh László István nemzezközi újságíró Főszerkesztő Úrnak!Szavazatszámlálás 2024. június 9.

| Mobile | RSS

Oláh László István nemzezközi újságíró Főszerkesztő Úrnak!Szavazatszámlálás 2024. június 9.

Számoljuk Együtt Mozgalom <info@szamoljukegyutt.hu> küldőtől 2024-05-09 16:20RészletekFejlécekEgyszerű szövegA személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Tisztelt Oláh István László !

Kedves Szavazatszámláló Barátunk !

Mint már előző hírlevelünkben is jeleztük, a Számoljuk együtt Mozgalom kivételesen nem tervezi a 2024. június 9. közös eljárásban lebonyolításra kerülő Európa Parlamentiönkormányzati és nemzetiségi önkormányzati választásokra szavazatszámlálók toborzását.

Jelen hírlevelünkben az eddig hozzánk beérkezett felkéréseket küldjük azzal a céllal, hogy minél többen jelentkezzünk delegált szavazatszámlálónak, segíteni a választások lebonyolítását, a civil ellenőrzés megvalósítását:

-.Miskolcon a Függetlenek SZIVE civil jelölőszervezet várja szavazatszámlálók jelentkezését a város 129 szavazókörébe! Polgármesterjelöltjük Varga Andrea Klára jelenlegi alpolgármester, a Számoljuk együtt! Mozgalom egyik alapító tagja!

Jelentkezés: kampany@fuggetlenekszive.hu e-mail címen(telefon:+36204160158 )

Magyarország összes szavazókörébe szavazatszámlálót delegálni óriási feladat, a Talpra Magyarok Közössége/Legyél a változás Egyesület felkérését továbbítjuk , amely a Tisztelet és SzabadságTISZA Párt megbízásából toboroz szavazatszámlálókat! A Párt EP listája alapján minden település (3177) valamennyi szavazókörébe (10119jogosult 2-2 szavazatszámlálót valamint a helyi Választási Bizottságokba 1 tagot delegálni. Nagyon várják a már gyakorlatot szerzett képzett szavazatszámlálók és az újak jelentkezését az egész ország területéről:

https://sz.talpramagyarok.hu/szavazatszamlalas

Budapest VIII kerületében Pikó András függetlenként ismételten indul a polgármesterségért, kerületi lakosokat vár szavazatszámláló csapatába:

https://actionnetwork.org/forms/jelentkezz-onkentes-szavazatszamlalonak-piko-andras-csapataba/

Jászsági kistelepülések független polgármester-jelöltjei keresnek szavazatszámlálókat azon oknál fogva, hogy a helyiek- félve a retorzióktól- nem merik bevállalni. Ha érdekel, írj az info@szamoljukegyutt.hu email címre.

A korábbi választásokhoz hasonlóan- a Választási eljárásról szóló törvénynek megfelelően-továbbra is csak a nyilvántartásba vett jelöltek, jelöltet vagy listát állító pártok, jelölő szervezetek tudnak szavazatszámlálókat delegálni a szavazókörökbe. Jelentkezz delegált Szavazatszámlálónak, segítsd a választások tiszta lebonyolítását! Válaszd a fenti lehetőségek bármelyikét! Kérd meg Ismerőseidet és Barátaidat, jelentkezzenek , mert ezen a választáson is valamennyi szavazókörben nagy szükség lesz a delegált Szavazatszámlálókra, akik ügyelnek a szavazás függetlenségére, a választás tisztaságára és felügyeletére!

FONTOS: Lakóhelyeden- a településen, illetve Budapest kerületein belül- amennyiben eltér a számláló és a szavazásra kijelölt szavazóköröd- megoldható a „szavazólapjaid áthelyezése”, de a távoli szavazókörök esetében –„átjelentkezéssel” is- csak az EP listás szavazatodat tudod majd leadni. A jelentkezésednél kérjük, ezt vedd figyelembe, minden egyéb mérlegeléssel egyetemben (utazás, szállás, stb.).

Ha kérdésed van, írj az info@szamoljukegyutt.hu címre vagy hívj a +36706703520 számon! A https://szamoljukegyutt.hu/ honlapon valamennyi korábbi képzési anyagunk, videónk megtalálható, a megújuló Szavazatszámlálói kézikönyv is rövidesen feltöltésre kerülBudapest, 2024. május 08.Üdvözlettel a Számoljuk együtt szervezőinek nevében:

Pákozdi Éva, Korbai Györgyi, Nyíri Gábo

fecsego.eu//

Leave a Reply 89 megnézve, 1 alkalommal mai nap |