| Mobile | RSS

RENDKÍVÜLI: Szijjártó hazudott az orosz hekkertámadásról

Tóth Enikő | aHang <posta@ahang.hu> küldőtől 2024-05-16 18:40RészletekFejlécekEgyszerű szövegA személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Kedves Oláh István László!

Oroszország átfogó hekkertámadást intézett Magyarország ellen – az első szembesítéskor a külügy “kampányhazugságnak” nevezte az esetet, miközben most bebizonyosodott: 

Szijjártó Péter már régóta mindenről tudott. 

Orosz titkosszolgálatok által szervezett akcióban több tízezer bizalmas irat, információ, személyes adat került orosz hekkerek, s feltehetően azonnal az orosz állam kezébe. Egy napvilágra került dokumentum beszámolója alapján az oroszok vittek mindent, amit csak tudtak.

A 444 újságírója által bemutatott dokumentum szerint “több mint 4000 munkaállomás és 930-nál több szerver vált megbízhatatlanná, beleértve a legmagasabb jogosultságú adminisztrátori fiókokat.”

Követeljük, hogy Szijjártó Péter azonnal mondjon le, és a Nemzetbiztonsági Bizottság teljeskörűen vizsgálja ki az ügyet! 

Egyetértek!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat által készített jelentés napvilágra került, és egyértelműen bizonyítja, hogy példátlan orosz támadás történt Magyarországon, ami valójában veszélyezteti hazánk szuverenitását.

Ezért felelnie kell Szijjártó Péternek és mindenkinek, aki hagyta! 

Követelem a lemondását és a vizsgálatot!

Szijjártó Péter a szinte soha nem látott mértékű hekkertámadás után Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől vette át a Barátság Érdemrendet, a legmagasabb kitüntetést, amit külföldi állampolgár kaphat Oroszországban. 

Követeljük Szijjártó azonnali lemondását és az ügy azonnali kivizsgálását a nyilvánosság lehető legnagyobb törvényes keretek által biztosított bevonását, tájékoztatását!

Üdvözlettel: 

az aHang csapata

fecsego.hu

Leave a Reply 70 megnézve, 2 alkalommal mai nap |