| Mobile | RSS

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

2024. május 16. – 05:22

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Fotó: Unsplash/Ye Jinghan

Kiss László

Szerkesztő

TÉMÁK#BULVÁR#CELEB#SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

David Copperfield, az ismert amerikai illuzionista, szexuális zaklatással és helytelen viselkedéssel kapcsolatos vádak kereszttüzében találta magát, miután 16 nő tett ilyen jellegű állításokat ellene. A vádak az 1980-as évektől egészen 2014-ig terjednek, számolt be róla a Guardian.

A vádak között szerepel, hogy a bűvész állítólag bedrogozta a nőket, mielőtt szexuális kapcsolatot létesített volna velük. Három nő szerint Copperfield olyan állapotba hozta őket, hogy képtelenek voltak beleegyezésüket adni a történtekhez. Négy másik esetben azt állítják, hogy a bűvész a színpadi előadások során érintette meg őket illetlen módon, vagy kényszerítette őket arra, hogy őt érintsék meg szexuális jelleggel. Soron kívülNyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Egyikük azt állítja, hogy 1991-ben, amikor még csak 15 éves volt, találkozott Copperfielddel, aki ezután telefonon tartotta vele a kapcsolatot. Amikor betöltötte a 18. évét, állítása szerint beleegyező szexuális kapcsolatot létesítettek, ám a nő úgy véli, hogy a bűvész manipulatív módon készítette elő a helyzetet.

Copperfield ügyvédei a BBC-nek nyilatkozva elmondták, hogy a vádak „hamisak és rágalmazó jellegűek”, és hangsúlyozták, hogy azok teljes mértékben ellentétesek azzal, amilyen Copperfield valójában.

fecsego.eu/liner.hu

Leave a Reply 63 megnézve, 1 alkalommal mai nap |