| Mobile | RSS

Megszólalt a védelmi miniszter Robert Fico állapotáról: ezek a kilátásai a szlovák politikusnak

Megszólalt a védelmi miniszter Robert Fico állapotáról: ezek a kilátásai a szlovák politikusnak

Pénzcentrum • 2024. május 16. 16:20

Robert Kaliňák védelmi miniszter a besztercebányai kórházban tartott sajtótájékoztatót Robert Fico miniszterelnök állapotáról- írja az Új Szó. 

Robert Kaliňák védelmi miniszter a besztercebányai kórházban tartott sajtótájékoztatót Robert Fico miniszterelnök állapotáról. “Fico életveszélyes állapotban van, de az orvosok stabilizálták“- derült ki a miniszter beszámolójából. A kórház igazgatója elmondta, hogy Ficót több lőtt sérüléssel szállították be, és az öt órás műtét során két orvosi csapat dolgozott rajta.

Ficót az intenzív osztályon kezelik. Kaliňák helyettesíti Ficót a miniszterelnök távollétében, és részt vesz a szlovák kormány rendkívüli ülésén. Ahogy arról korábban beszáoltunk Robert Fico szlovák miniszterelnökre a nyitrabányai kihelyezett kormányülés után lőtt rá szerda délután egy merénylő, öt lövést adott le, három találta el a kormányfőt, akit mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban szállítottak a besztercebányai kórházba. KAPCSOLÓDÓ CIKKEK2024.05.16Stabilizálták a szlovák kormányfő állapotát: így alakul a kormányzás a felépülése alatt2024.05.16Itt az újabb videó a Robert Fico elleni merényletről: ötször lőtt a 72 éves támadó2024.05.16Fico-merénylet: túl van az életveszélyen a szlovák miniszterelnök, sikeres volt a műtét2024.05.15Most érkezett! Meglőtték Robert Fico szlovák miniszterelnököt + videó

Címlapkép forrása: MTI/EPA/Jakub Gavlak

fecsego.eu//

Leave a Reply 226 megnézve, 1 alkalommal mai nap |