| Mobile | RSS

Kuncze: Egyértelműen Dobrev Klára nyerte a Partizán-vitát

Kuncze Gábor: egyértelműen Dobrev Klára nyerte a vitát.
Kép forrása: Mónus Márton/MTI

A korábbi SZDSZ-elnök volt az egyik vendége a DK TV Szubjektív adásának. Kuncze Gábor dicsérte a jól szervezett rendezvényt, jók voltak a felvetett témák. Szerinte teljesen egyértelműen Dobrev Klára nyerte a vitát. amely alkalmas volt arra, hogy a választók tájékozódjanak. Lehet, hogy e tájékozódás miatt nem jöttek el a tavolmaradók – utalt Kuncze Deutsch és Magyar megfutamodására.

Jöhetnek a következő viták is, azokat ugyanis Dobrev Klára mind egy szálig elfogadta, sőt, ma Dr. Molnár Csaba új közleményt adott ki:

„A demokratikus vita jó, az embereknek joga van tudni az EP-választás előtt, hogy a pártok, politikusok milyen Európa-képet képviselnek.

A felmérések szerint csak a Fidesznek, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listájának és a Tisza Pártnak van esélye arra, hogy több képviselőt küldjön az Európai Parlamentbe. Vagyis érdemes megnézni, hogy ezek a politikusok mit képviselnek. Mert nemcsak a listavezetők lesznek ezeknél a pártoknál EP-képviselők, sőt a Tisza párt esetén a listavezető maga mondta, hogy ő nem lesz az.

Ezért a DK-MSZP-Párbeszéd közös lista második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjei vitára hívják a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét.

Várjuk tehát a Fidesz és a Tisza jelöltjeit.

  • Dr. Molnár Csaba várja Gál Kingát és Dávid Dórát.
  • Dr. Vadai Ágnes várja Gyürk Andrást és Tarr Zoltánt.
  • Rónai Sándor várja Győrffy Balázst és dr. Kulja Andrást.
  • Tüttő Katalin várja Hölvényi Györgyöt és Lakos Esztert.

Nincsenek feltételeink. Lehet bármikor, bárhogy. Lehet pártonként egy fővel, külön, de lehet akár többen is. Nekünk minden megfelelő. Ha a többiek azt akarják, hogy ne álljunk meg az ötödik helyezettnél, nekünk úgy is jó” – írja Molnár Csaba.

Ne állj meg itt! Olvass tovább, hogy tájékozott maradj erre a linkre kattintva.

Leave a Reply 50 megnézve, 2 alkalommal mai nap |