| Mobile | RSS

A baksi *kijelőltségek* pillanatai…/ 25 jelentkezőt félelmében a Cigány Búza Zsolt rendelt el!!!?

A baksi *kijelőltségek* pillanatai…/ 25 jelentkezőt félelmében a Cigány Búza Zsolt rendelt el!!!?

A fecsegő nemzetközi hírportál Főszerkesztőjét //OIL//sosem invitálták részvételelre! Amióta a cigány Búza Zsolt lett a bábjáték faluvezetője azóta a Baks összeset mint a levadászott Őzike!. Búza az orgiákat / többségében/ Dobos Péterrel közössen szervezték Erdélyben a képviselők örömére önkormányzat pénzéből…Az élvezők is jöhettek ám nekik fizetni kellett …

Az öccse Egymillió forintott vett ki a/ lopott/ kasszából…Gondolom tudjátok honnan!?!?! A cigány Búza Zsolt hogy megmentsék az öccsét az önkörmányzatot kasszájából rendezték a lopást //Bárka szálló//

A cigány Búza Zsoltot a Szegedi nyomdából lábbal rúgták ki, mert folyamatosan mindenkivel kötözködött!!! Semmihez nem értett…!!!!

Az iskolában // minden félévkor nyolc tantárgyból bukott! Azt hazudta hogy nyelvvizsgája van! Megint hazudott…..Sosem volt nyelvizsgálya!!! …a többit majd később!!! Jó lesz az még valamire hallod haver megint hazudott … Ne felejtsd el! Minden ” politikus ” ott hagyta mint a sza..rt!
Jobb lenne hallod haver ha távoznàl s nem hoznád szégyennek Magyarország Miniszterelnökét!!! Közel hallod haver egy milliárd vagyonod lehet amit befektetési a lopatikából?!!! Lakások, házak, itt is ott is pl Mórahalom hallod haver azt is suttogják hogY kocsisor is van…Stb!!!

Mikor megérkezett a cigány Búza Zsolt a szeme megkavarodott! Nem mert a szemembe nézni! A feje belilult! A testsúllyal elérte a 130 kg! Az inge lassan eldobta a gombot!. A résztvevők nem mertek megmukkanni! Dadogott! Olyan zavarban volt hogy mereven nézett előre! Nem tudta folyamatosan mondani az esküvő szövegét! Azonnal távozott!!!
Hallod haver mért nem kísérted ki a teremből!?!?

Ebben a pillanatban 12 résztvevők maradtak akiket nyilvánossan tájékoztatták a választások kavalkádját!

Dr. Lajkó Norbert jegyző Úr nagyon szisztematikusan pótólta Búza tehetetlenségét! / Nem való Búza politikusnak, hisz ő a pénzt szereti csak nem tisztességesen, hanem() hallod haver dolgozni nem szeret…
Majd felolvasta a munka értelmi menetét, szakszerű kidolgozását, valamint részletezte annak komonikációját!! Amikor észlelte a jogász [ Norbert] hogy lassul a közönség, fárad….a szemével minden esetben támogatta a piorítást! Többször is visszaolvasta az anyagot!

Köszönjük tisztelt jegyző Úr!!!

Nekem gigantikusan tetszett az előadás s annak tematikája!! Érdekes, vonzó odaadó volt!!!
Gratulálok!

2024. Június 4
oil

 

Leave a Reply 112 megnézve, 2 alkalommal mai nap |