< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Nav, Szegedi Törvényszék / Blog article: Szegedi Ítélőtábla kiajánlott büntetőügy /heti előzetes/ – 2024. június 19. (szerda) 09.00 nyilvános ülés

| Mobile | RSS

Szegedi Ítélőtábla kiajánlott büntetőügy /heti előzetes/ – 2024. június 19. (szerda) 09.00 nyilvános ülés

Szegedi Ítélőtábla kiajánlott büntetőügy /heti előzetes/ – 2024. június 19. (szerda) 09.00 nyilvános ülés

Tisztelt Sajtómunkatársak!

 

Csatoltan megküldöm a Szegedi Ítélőtábla 2024. év 25. heti – sajtó számára kiajánlott – ügyének előzetesét.

A nagy sajtóérdeklődésre figyelemmel a két ügyben a Szegedi Ítélőtábla a 8/2012. (IV.25.) OBH utasítás 7. § (1) bekezdése értelmében

S A J T Ó   R E G I S Z T R Á C I Ó T

 

ír elő.

2024. június 19. (szerda) napján 09:00 órára kitűzött nyilvános ülésen a sajtó részvételét az alábbiak szerint tudjuk biztosítani:

  • Csak az első 5 (öt) regisztrált sajtóorgánum képviselői jogosultak az épületbe belépni és a nyilvános tárgyaláson kép- és hangfelvételt készíteni.

 

  • Sajtóorgánumonként személyesen a nyilvános tárgyaláson – figyelemmel a tárgyalóterem korlátozott befogadóképességére – kettő fő jelenléte biztosítható.

 

  • A sajtó a kép- és hangfelvevő berendezéseket a nyilvános ülést megelőzően – annak kezdését és zavartalan lebonyolítását nem veszélyeztető módon – telepítheti a tárgyalóteremben

 

  • A szerdai nyilvános ülés 09.00 órai kezdésére tekintettel kérjük az előzetesen regisztrált sajtóorgánum munkatársait, 20 perccel annak megkezdése előtt, legkésőbb 08:40-ig jelenjenek meg az épületben és kezdjék meg a kép- és hangfelvevő eszközök telepítését.

 

  • A nyilvános ülés befejezését követően a sajtó munkatársainak – a lehetőségekhez képest – haladéktalanul el kell hagyniuk a Szegedi Ítélőtábla épületét.

 

 

sajtóregisztráció során kérjük, hogy a gyurisg@birosag.hu e-mail címre küldött regisztrációval

2024. június 18. nap 12.00 óráig

jelezzék részvételi szándékukat az alábbi adatok pontos megadásával.

(Név szerinti regisztráció nem szükséges!)

 

  • Mely sajtószerv képviseletében kívánnak megjelenni?

 

  • A médiatartalom-szolgáltató részéről összesen hány fő-, és milyen minőségben fog megjelenni a Szegedi ítélőtáblán?

 

 

A regisztrációs e-mailek beérkezésének sorrendje alapján a Szegedi Ítélőtábla listázza az első 8 sajtóorgánumot, akik részt vehetnek a nyilvános ülésekenOlyan sajtószerv képviselőjét, aki nem szerepel a regisztrációs listán nem áll módunkban beengedni az épületbe.

Szegedi Ítélőtábla természetesen, a regisztrációt követően e-mailben tájékoztatja majd a sajtó munkatársakat a regisztráció lezárultáról, valamint azon médiatartalom-szolgáltatókról, akik jelen lehetnek és tudósíthatnak a fenti eljárási cselekményről.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az eljáró tanácsok elnöke az eljárási cselekményeken való jelenlét kérdésében további, azonnali intézkedéseket tehet.

 

Megértésüket és támogató együttműködésüket köszönjük!

 

Tisztelettel:

                               Dr. Gyuris Gábor
a Szegedi Ítélőtábla sajtótitkára
mobil: +36 30 337 3653
e-mail: gyurisg@birosag.hu

fecsego.eu//

Leave a Reply 69 megnézve, 2 alkalommal mai nap |