< Böngészés > Főoldal / Blog, Blog2, Életképek/bulvár, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, Kultúra / Blog article: A DK a Te pártod, és az is marad! /Csak egy esetben !! Ez

| Mobile | RSS

A DK a Te pártod, és az is marad! /Csak egy esetben !! Ez

A DK a Te pártod, és az is marad! 

A személyes adatok védelmében a távoli erőforrások blokkolva vannak. Engedélyezve

Kedves Barátom!/Oláh László István

Elvégeztük a választás utáni első értékelést, és fontos következtetésekre jutottunk. Ennek eredménye az a videó, amely rengeteg kérdésedre választ ad. Kattints a gombra és nézd meg:

Bárki bármit is mond vagy ír a következő hetekben, rólam vagy a DK-ról, sose feledd: éppen a választási eredmények bizonyítják, hogy a DK Magyarország egyetlen számottevő baloldali, szociáldemokrata pártja. A DK jelenleg közel 400 ezer szavazót képvisel, és polgármester-jelöltjei számos városban győztek, Pápától Nagykanizsán át Szolnokig. Éppen ezek az eredmények bizonyítják, hogy a „gyurcsányozással” nem lehet mindenkit megvezetni. Ahogy Téged sem lehetett.

Mégpedig azért nem, mert a DK Magyarország leghitelesebb pártja. Sohasem alkudtunk meg, és sohasem fogunk megalkudni az Orbán-rendszerrel. És nem utolsósorban a DK az európai magyar hazafiak szociáldemokrata pártja. A Te pártod. És az is marad.

Tesszük a dolgunk, mert Magyarország bajban van.

Barátsággal,

 

Gyurcsány Ferenc

 

 

Leave a Reply 66 megnézve, 2 alkalommal mai nap |