< Böngészés > Főoldal / Blog, Blog2, Életképek/bulvár, EU Sajtószoba, Európai Unió Az Európai Unió Tanácsa, europarl.europa.eu/news/en, europarl.hu, Fecsegő hírek, főszerkesztő blogja, Közélet, White House / Blog article: A Romfordi Bika meg sem izzadt, 36 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

| Mobile | RSS

A Romfordi Bika meg sem izzadt, 36 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

  1. A Romfordi Bika meg sem izzadt, 36 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Újabb brit nehézsúlyú ökölvívó tűnt fel a radaron.

Folytatta eddigi hibátlan szereplését a profik között Johnny Fisher, brit ökölvívó, aki Londonban intézte el Alen Babicot, mindössze 36 másodperc alatt. A Romfordi Bikának becézett Fisher tizenkét profi meccse mindegyikét megnyerte és a tizenegyediket idő előtt.

Épphogy elindult a meccs, még csak ismerkedtek egymással a felek, bő húsz másodperc ment le a mérkőzésből, amikor Fisher támadást indított, ballal és jobbal is vitte be egymás után az ütéseket, Babic pedig padlót fogott.

Felpattant ugyan, de látszott, hogy nehezére esik megtartani az egyensúlyát, a mérkőzésvezető jelezte is egyből, hogy itt a vége az ütközetnek.

Loading video

Fisher élete egyik legfontosabb pillanatának nevezte a győzelmet. A promótere, Eddie Hearn pedig jelezte, hogy a 25 éves nehézsúlyú bunyós következő lépése karrierje során a brit bajnoki cím megszerzése lehet.

KAPCSOLÓDÓ

” alt=”” aria-hidden=”true” />

A dopping miatt eltiltott bokszoló iszlámellenes kirohanással ásta még mélyebbre magát

A WBC nevű szervezet nyomban jelezte, hogy nem kér belőle innentől.
fecsego.eu//
Leave a Reply 46 megnézve, 2 alkalommal mai nap |